concert: Rob Dekay in Simplon op VRIJDAG 23 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Rob Dekay
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
  • Rob Dekay
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Rob Dekay in Simplon) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
23 APR
ROB DEKAY Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2021
Hoofdprogramma Rob Dekay

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 16 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 23 april 2021.

Concert uitverkocht
Rob Dekay in Simplon is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Het verhaal van zanger Rob Dekay begint wanneer hij op zijn vijftiende stopt met school en gaat werken als stratenmaker. Bijna alle vrije tijd die hij heeft naast zijn werk stopt hij in zijn passie, muziek. Deze grote liefde laat hij niet meer los. De mensen die dicht bij hem staan zien dit ook en zorgen ervoor dat Rob volledig voor de muziek kiest. Dit blijkt een perfecte keuze te zijn geweest, want zijn soulvolle country-pop wordt al snel opgemerkt! Deze oude ziel in een jong lichaam heeft een verborgen talent om poëtische teksten te verpakken in aanstekelijke nummers.

Foto's van Rob Dekay

Foto Rob Dekay te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Rob Dekay te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Rob Dekay te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Rob Dekay te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Rob Dekay te Doe Maar - 07/07 - Paleis Soestdijk Foto Rob Dekay te Bevrijdingsfestival Overijssel
 
Bekijk alle 17 foto's van Rob Dekay

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws