Rob Dekay op tour door Nederland langs o.a. De Helling en Bitterzoet

Rob Dekay
Rob Dekay op tour door Nederland langs o.a. De Helling en Bitterzoet
Door larissapronk op 29 november 2019 - 13:05 Rob Dekay gaat op tour door Nederland. Hij zal te zien zijn op 5 verschillende poppodia in Nederland.

Rob Dekay is een Nederlandse singer-songwriter en muzikant. Hij maakt soulvolle countrypop met Nederlandstalige teksten. Nadat hij de keuze maakt om volledig op muziek te focussen volgt er al snel een samenwerking met Akwasi. Daarna volgt er een tour met Dio langs alle grote festivals in Nederland. In 2016 bracht Rob zijn eerste EP ‘Alles Gaat Voorbij’ uit. Twee jaar later tekent hij bij het platenlabel Modestus Records van Guus Meeuwis. Rob is bekend van zijn nummers 'Dorst', 'Rode Wijn' en 'Weg Van Jou'. In januari zal de Nederlandse zanger te zien zijn bij het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?.

Rob Dekay zal te zien zijn op de volgende locaties:
23-04-2020 - De Helling, Utrecht (tickets)
25-04-2020 - Effenaar, Eindhoven (tickets)
30-04-2020 - Bitterzoet, Amsterdam (tickets)
01-05-2020 - Hedon, Zwolle (tickets)
02-05-2020 - Simplon, Groningen (tickets)

Reguliere tickets kosten tussen de €13,50 en €15,- en zijn al verkrijgbaar. Tickets kan je bestellen door te klikken op bovenstaande links.

Kosheen news

KOSHEEN OP TOUR LANGS HEDON, 013 EN Q-FACTORYDe Britse formatie Kosheen werd in je jaren '90 in een klap beroemd door de...

Jett Rebel

JETT REBEL MET ‘LIVE FOREVER TOUR’ LANGS VIJF STEDEN... Jett Rebel gaat met zijn ‘LIVE FOREVER TOUR’ langs vijf steden in december....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.