concert: Roxeanne Hazes in Effenaar op WOENSDAG 27 OKTOBER 2021

  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
WO.
27 OKT
ROXEANNE HAZES Kleine zaal, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Roxeanne Hazes
Voorprogramma Wies

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 15 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 27 oktober 2021.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 27 oktober 2021.
Dat is 1 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Roxeanne Hazes in Effenaar
DEZE Roxeanne Hazes TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 27 okt
Effenaar, Eindhoven
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

In 2017 brak Roxeanne Hazes door met haar album "In Mijn Bloed", het werd met een Edison award bekroond en daarna ging het alleen maar harder met Roxeanne. Ze werd verkozen tot de huisband van De Wereld Draait Door, werd genomineerd voor een MTV award en speelde in meerdere uitverkochte zalen in het hele land.

De carrière van Roxeanne begon op veertienjarige leeftijd. Middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten verblijdde ze Nederland en België met haar vaders muziek. Maar na tien jaar begon het te kriebelen en zocht ze een nieuwe uitdaging en uitlaatklep. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Foto's van Roxeanne Hazes, Wies

Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso Foto Roxeanne Hazes te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg Foto Roxeanne Hazes te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Roxeanne Hazes te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Roxeanne Hazes te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 58 foto's van Roxeanne Hazes
Bekijk alle 32 foto's van Wies

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws