concert: Roxeanne Hazes in Effenaar op DONDERDAG 15 APRIL 2021

  • Wies
    Buitengewoon - 13/05 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Irwan Notosoetarso
  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
DO.
15 APR
ROXEANNE HAZES Kleine zaal, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Roxeanne Hazes
Voorprogramma Wies

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 15 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 15 april 2021.

Concert uitverkocht
Roxeanne Hazes in Effenaar is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 15 apr
Roxeanne Hazes + Support Wies
Effenaar, Eindhoven
€ 21,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Roxeanne Hazes aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

In 2017 brak Roxeanne Hazes door met haar album "In Mijn Bloed", het werd met een Edison award bekroond en daarna ging het alleen maar harder met Roxeanne. Ze werd verkozen tot de huisband van De Wereld Draait Door, werd genomineerd voor een MTV award en speelde in meerdere uitverkochte zalen in het hele land.

De carrière van Roxeanne begon op veertienjarige leeftijd. Middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten verblijdde ze Nederland en België met haar vaders muziek. Maar na tien jaar begon het te kriebelen en zocht ze een nieuwe uitdaging en uitlaatklep. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Effenaar in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Roxeanne Hazes in Effenaar plaatsvindt.

Foto's van Roxeanne Hazes, Wies

Foto Roxeanne Hazes te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 06/12 - EKKO Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 3/3 - Rotown Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso Foto Roxeanne Hazes te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 58 foto's van Roxeanne Hazes
Bekijk alle 21 foto's van Wies

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws