concert: Roxeanne Hazes in Effenaar op DONDERDAG 15 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Roxeanne Hazes in Effenaar) verplaatst naar woensdag 27 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
15 APR
ROXEANNE HAZES Kleine zaal, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Roxeanne Hazes
Voorprogramma Wies (band)

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 15 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 15 april 2021.

Concert uitverkocht
Roxeanne Hazes in Effenaar is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

In 2017 brak Roxeanne Hazes door met haar album "In Mijn Bloed", het werd met een Edison award bekroond en daarna ging het alleen maar harder met Roxeanne. Ze werd verkozen tot de huisband van De Wereld Draait Door, werd genomineerd voor een MTV award en speelde in meerdere uitverkochte zalen in het hele land.

De carrière van Roxeanne begon op veertienjarige leeftijd. Middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten verblijdde ze Nederland en België met haar vaders muziek. Maar na tien jaar begon het te kriebelen en zocht ze een nieuwe uitdaging en uitlaatklep. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Foto's van Roxeanne Hazes, Wies (band)

Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg Foto Roxeanne Hazes te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 06/12 - EKKO Foto Roxeanne Hazes te Holland Zingt Hazes - 11/03 - Ziggo Dome Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
 
Bekijk alle 63 foto's van Roxeanne Hazes

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws