concert: Ode aan Wim Statius Muller in Concertgebouw op MAANDAG 08 NOVEMBER 2021

MA.
08 NOV
ODE AAN WIM STATIUS MULLER Grote Zaal, 19:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 11 maart 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 08 november 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ode aan Wim Statius Muller in Concertgebouw
Tickets Ode aan Wim Statius Muller:
ma 08 nov
Concertgebouw, Amsterdam
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

Wim Statius Muller
De in 2019 overleden Curaçaose pianist en componist Wim Statius Muller stond ook wel bekend als de Curaçaose Chopin. Hij componeerde op Chopin geïnspireerde mazurka’s en walsen en was een geliefd pianist. Kleinzoon Alexander Kraft van Ermel is als pianist in zijn voetsporen getreden en brengt met Jean-Jacques Rojer en Izaline Calister een ode aan zijn grootvader.

Alexander Kraft van Ermel, Jean-Jacques Rojer & Izaline Calister
Alexander Kraft van Ermel brengt samen met gitarist Jean-Jacques Rojer en zangeres Izaline Calister verschillende dansen van de Antillen ten gehore. De drie Curaçaose musici lichten toe waar de dansen vandaan komen en welke rol ze spelen binnen de gemeenschap. De wals, tumba, danza en mazurka komen deze avond ongetwijfeld voorbij en zullen het jubileumjaar van de Vereniging Antilliaans Netwerk feestelijk inluiden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ode aan Wim Statius Muller in Concertgebouw plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws