concert: Ode aan Wim Statius Muller in Concertgebouw op DONDERDAG 11 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ode aan Wim Statius Muller in Concertgebouw) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
11 MRT
ODE AAN WIM STATIUS MULLER Grote Zaal, 19:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 21 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 11 maart 2021.

EXTRA INFORMATIE

Wim Statius Muller
De in 2019 overleden Curaçaose pianist en componist Wim Statius Muller stond ook wel bekend als de Curaçaose Chopin. Hij componeerde op Chopin geïnspireerde mazurka’s en walsen en was een geliefd pianist. Kleinzoon Alexander Kraft van Ermel is als pianist in zijn voetsporen getreden en brengt met Jean-Jacques Rojer en Izaline Calister een ode aan zijn grootvader.

Alexander Kraft van Ermel, Jean-Jacques Rojer & Izaline Calister
Alexander Kraft van Ermel brengt samen met gitarist Jean-Jacques Rojer en zangeres Izaline Calister verschillende dansen van de Antillen ten gehore. De drie Curaçaose musici lichten toe waar de dansen vandaan komen en welke rol ze spelen binnen de gemeenschap. De wals, tumba, danza en mazurka komen deze avond ongetwijfeld voorbij en zullen het jubileumjaar van de Vereniging Antilliaans Netwerk feestelijk inluiden.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws