concert: Crisix / Insanity Alert in Baroeg op MAANDAG 22 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Crisix / Insanity Alert in Baroeg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

MA.
22 NOV
CRISIX / INSANITY ALERT 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Crisix Insanity Alert
Voorprogramma Remain Untamed

EXTRA INFORMATIE

Crisix mag dan uit Barcelona komen, hun ‘Ultra Thrash’ klinkt zo Amerikaans als ‘t maar kan, en dan vooral de stijl uit de gloriedagen in de jaren 80. Daarnaast zijn er goede raakvlakken met de gelijkgestemde landgenoten van Angelus Apatrida, dus er wordt allemachtig strak dik hout van de bovenste plank aan gruzelementen gezaagd.

Insanity Alert heeft al vaker een lawine van crossover-thrash over Baroeg laten denderen en telkens ging de zaal plat. De Rotterdams-Tiroolse frontman Hevy Kevy (alias Kevin Aper) schreeuwt nu nog harder de longen uit zijn lijf dan hij in de ninetees deed bij de hardcoreband New Friend. ‘Run To The Pit’ voor ‘Glorious Thrash’ en ‘Blitzkrieg Mosh’.

Ook achter onze dijken wordt gave crossoverthrash gemaakt. Remain Untamed staat met één been in de jaren 80 en met het andere in een beerput. Tenminste, zo klinkt de zanger, al laat de rest van de band zich ook niet onbetuigd en worden de instrumenten gretig afgetuigd. Do the Haarlem slam.

Foto's van Crisix, Insanity Alert, Remain Untamed

Foto Crisix te Alcatraz 2018 Foto Crisix te Alcatraz 2018 Foto Insanity Alert te Speedfest 2012 Foto Insanity Alert te Speedfest 2012
 
Bekijk alle 2 foto's van Crisix
Bekijk alle 2 foto's van Insanity Alert

Gerelateerde festivals