concert: I Am Oak in Doornroosje op VRIJDAG 04 JUNI 2021

  • I Am Oak
    Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
04 JUN
I AM OAK Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma I Am Oak
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets I Am Oak in Doornroosje
Tickets I Am Oak:
vr 04 jun
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Thijs Kuijken, frontman van de Utrechtse altfolkformatie I Am Oak, staat bekend als een artiest die liever verkent dan onthult. Die denkwijze komt ook tot uiting in zijn muziek: slepend van karakter en zich overleverend aan het moment, zijn stemgeluid aangenaam zwevend tussen klank en poëzie. Kuijken kan gevoelens en gedachten prachtig omzetten in beschouwingen van natuurfenomenen en landschappen.
Tijdens de quarantaineperiode van begin dit jaar nam hij vijftig nummers op om te delen op internet ter vervanging van live shows. De meeste van deze opnames zijn unieke, nieuwe versies van bestaande nummers. Er waren zelfs enkele nummers die hij nog nooit eerder live had gespeeld. ‘Odd Seeds’ is een selectie van 26 van deze 50 nummers, die allemaal herinterpretaties zijn van nummers uit de I Am Oak catalogus, variërend van vóór het debuutalbum tot het meest recente album ‘Osmosis’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat I Am Oak in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van I Am Oak

Foto I Am Oak te ZOOmeravond: I Am Oak - 22/6 - Artis Foto I Am Oak te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto I Am Oak te ZOOmeravond: I Am Oak - 22/6 - Artis Foto I Am Oak te Le Guess Who? Mayday 2013 Foto I Am Oak te Festival Stille Nacht 2019 Foto I Am Oak te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag
 
Bekijk alle 21 foto's van I Am Oak

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws