concert: Sleaford Mods in Ancienne Belgique (AB) op DINSDAG 02 NOVEMBER 2021

  • Sleaford Mods
    Iceland Airwaves 2015
    © Erik Luyten
  • Sleaford Mods
    Iceland Airwaves 2015
    © Erik Luyten
DI.
02 NOV
SLEAFORD MODS Ballroom, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2021
Hoofdprogramma Sleaford Mods

EXTRA INFORMATIE

Het Nottinghamse duo van Sleaford Mods neemt geen blad voor de mond met zijn elektronische post-punksongs en invloeden van hiphop. Ook op hun gloednieuwe album "Spare Ribs" dat onlangs uitkwam tonen de mannen zich strijdlustig en blijft de kritiek op o.a. Brexit, Elon Musk en Britse politici in een sterk maatschappelijk verdeeld Groot-Britannië niet ongespaard. De albumtitel werd geïnspireerd door alle mensen die tijdens de eerste coronagolf overleden; werden benadeeld ten opzichte van de upper class, en gereduceerd tot afhankelijke lapjes vlees. Dit ongenoegen wordt gedeeld door Amy Taylor van Amyl and the Sniffers die op nieuwste single 'Nudge It' een verschijning maakt. Grofgebekt, cynisme-moe en absoluut een catchy opwarmertje.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 29 januari 2021 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sleaford Mods in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt.

Foto's van Sleaford Mods

Foto Sleaford Mods te Iceland Airwaves 2015 Foto Sleaford Mods te Loose Ends 2019 Foto Sleaford Mods te Iceland Airwaves 2015 Foto Sleaford Mods te Loose Ends 2019 Foto Sleaford Mods te Iceland Airwaves 2015 Foto Sleaford Mods te Iceland Airwaves 2015
 
Bekijk alle 15 foto's van Sleaford Mods

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws