TivoliVredenburg en Vera ontvangen Sleaford Mods

Sleaford Mods
TivoliVredenburg en Vera ontvangen Sleaford Mods
Door evaruiten op 13 februari 2018 - 13:32 Sleaford Mods is een Brits elektronisch popduo bestaande uit Andrew Fearn en Jason Williamson. In 2007 is Sleaford Mods opgericht, waarna in 2012 muzikant Andrew Fearn aan het duo wordt toegevoegd. Hun muziek valt ook wel in de genres post-punk, electro-punk, minimalist en rap-punk. Begin 2017 kwam hun meest recente album 'English Tapas' met nummers als 'Snout' en 'Moptop' uit.

Op donderdag 5 april staat het duo in TivoliVredenburg te Utrecht, het concert zal worden gehouden in de Pandora. Tickets zijn vanaf 14 februari 13:00 in de verkoop en kosten 20,75 euro (incl. servicekosten). Via deze link kan je een ticket kopen.

Een dag later, op vrijdag 6 april, geeft Sleaford Mods een concert in Vera te Groningen. Tickets voor dit concert kosten 17,- euro (incl. servicekosten) en zullen ook op 14 februari om 13:00 in de verkoop gaan via deze link.
God Is An Astronaut 1

GOD IS AN ASTRONAUT HALF MEI NAAR PANDORA...Het Ierse trio God Is An Astronaut maakt een dansbare vorm van post-rock....

To Kill A King 1

DE SPOT, LUXOR LIVE EN TIVOLIVREDENBURG VOOR TO KILL... De indiefolk en indierock van To Kill A King zal drie avonden op rij live te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.