Sleaford Mods met nieuw album naar Melkweg en Ancienne Belgique

Sleaford Mods
Sleaford Mods met nieuw album naar Melkweg en Ancienne Belgique
Door Cartman91 op 25 januari 2021 - 15:37 In deze coronatijden met reisbeperkingen en gesloten podia en theaters is dit een opvallend nieuwsbericht te noemen: Sleaford Mods steekt de Noordzee over voor een Europese tour.

Het Britse duo heeft onlangs het nieuwe album Spare Ribs uitgebracht, met dit album op zak gaan ze in het najaar op tour. Begin november zijn België en Nederland aan de beurt.

Op 2 november geeft Sleaford Mods een optreden in Ancienne Belgique. Drie dagen later, op 5 november, staan ze in de Max zaal van de Melkweg.

Tickets gaan vanaf 29 januari in de voorverkoop, de ticketprijzen zijn momenteel onbekend. Wel kan je je aanmelden voor onze ticketreminder voor het concert in de Melkweg!

In 2018 was Sleaford Mods voor het laatst in Nederland te bewonderen, toen speelden ze in Vera te Groningen en TivoliVredenburg in Utrecht. Een jaar later waren ze voor het laatst in België gezien, toen ze op Rock Herk speelde.

Bestel tickets Sleaford Mods in Melkweg
Tickets Sleaford Mods
vr 05 nov
Melkweg, Amsterdam
€ 20,15
Melanie C news

MELANIE C VERPLAATST EUROPESE TOUR (MET SHOWS IN DE...De Britse zangeres en ex-Spice Girl (Sporty Spice) Melanie C heeft haar...

AmsterdamConcertgebouwnws

HET KONINKLIJK CONCERTGEBOUWORKEST GAAT DAGELIJKS... Vanaf morgen (zaterdag 23 januari) gaat het dan toch echt gebeuren: de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.