concert: Sleaford Mods in Melkweg op VRIJDAG 05 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Sleaford Mods
    Iceland Airwaves 2015
    © Erik Luyten
  • Sleaford Mods
    Iceland Airwaves 2015
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sleaford Mods in Melkweg) verplaatst naar woensdag 06 april 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
05 NOV
SLEAFORD MODS Max, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Sleaford Mods

EXTRA INFORMATIE

Het Nottinghamse duo van Sleaford Mods neemt geen blad voor de mond met zijn elektronische post-punksongs en invloeden van hiphop. Ook op hun gloednieuwe album "Spare Ribs" dat onlangs uitkwam tonen de mannen zich strijdlustig en blijft de kritiek op o.a. Brexit, Elon Musk en Britse politici in een sterk maatschappelijk verdeeld Groot-Britannië niet ongespaard. De albumtitel werd geïnspireerd door alle mensen die tijdens de eerste coronagolf overleden; werden benadeeld ten opzichte van de upper class, en gereduceerd tot afhankelijke lapjes vlees. Dit ongenoegen wordt gedeeld door Amy Taylor van Amyl and the Sniffers die op nieuwste single 'Nudge It' een verschijning maakt. Grofgebekt, cynisme-moe en absoluut een catchy opwarmertje.

Foto's van Sleaford Mods

Foto Sleaford Mods te Sziget 2023 - Dinsdag Foto Sleaford Mods te Sziget 2023 - Dinsdag Foto Sleaford Mods te Loose Ends 2019 Foto Sleaford Mods te Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag Foto Sleaford Mods te Sziget 2023 - Dinsdag Foto Sleaford Mods te Iceland Airwaves 2015
 
Bekijk alle 25 foto's van Sleaford Mods

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws