Winnen: 2x2 kaarten voor Evergrey in Metropool

evergrey
Winnen: 2x2 kaarten voor Evergrey in Metropool
Door ThomasS op 27 juli 2017 - 12:53 Evergrey bestaat 20 jaar. De band staat bekend om donkere progressieve rock/metal met een melancholische rand. In september geven ze enkele shows in Nederland, op 28 september komen ze bijvoorbeeld naar Metropool te Hengelo voor een concert.

Wil je graag naar het concert? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Evergrey'.

Deze winactie loopt tot en met 2 augustus.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefKate Nash

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR KATE NASH IN DE MELKWEG Kate Nash viert het 10-jarige jubileum van haar doorbraak met een tour. Ook...

MorbidAngel4

013 EN TIVOLIVREDENBURG ONTVANGEN MORBID ANGEL De stevige deathmetal en een enkel rustig pareltje (Desolate Ways) van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.