concert: The Overslept in De Meester op VRIJDAG 05 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Overslept
    Breda barst 2018
    © Marc de Jong
  • The Overslept
    Breda barst 2018
    © Marc de Jong


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Overslept in De Meester) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
05 FEB
THE OVERSLEPT 19:30 uur De Meester, Almere
2021
Hoofdprogramma The Overslept

EXTRA INFORMATIE

The Overslept staat bekend om hun catchy poprock songs. Het viertal bracht de afgelopen tijd in de studio door om een aantal van deze songs in een akoestische jasje te steken. De afgelopen weken verscheen er iedere vrijdag één op de welbekende streamingdiensten. Deze tracks worden gebundeld op een EP met de toepasselijke titel ‘Acoustic EP’, die uitkomt op vrijdag 11 december!

Foto's van The Overslept

Foto The Overslept te Breda barst 2018 Foto The Overslept te You Me At Six - 20/10 - Dynamo Foto The Overslept te Westerpop  2019 Foto The Overslept te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Overslept te Call It Off - 7/12 - Patronaat Foto The Overslept te Call It Off - 7/12 - Patronaat
 
Bekijk alle 21 foto's van The Overslept

Gerelateerd nieuws