Steven Wilson (Porcupine Tree) solo langs Brussel en Amsterdam

Steven Wilson
Steven Wilson (Porcupine Tree) solo langs Brussel en Amsterdam
Door RobZ op 24 juni 2024 - 11:14 Steven Wilson werd begin jaren ’90 bij het grote publiek bekend als frontman van Porcupine Tree. Maar al meer dan twintig jaar bouwt hij ook solo aan een succesvolle carrière. Begin 2025 komt zijn achtste album uit getiteld 'The Overview'. Reden genoeg voor een nieuwe tournee! In mei is Steven Wilson te zien in Koninklijk Circus in Brussel en Afas Live in Amsterdam. Het is alweer dik zes jaar geleden dat de songwriter en multi-instrumentalist solo in de lage landen te zien was.

Op woensdag 7 mei geeft Steven Wilson een concert in Koninklijk Circus in Brussel. Twee weken en een dag later geeft hij ook een concert in Afas Live. Dit concert gaat dus op donderdag 22 mei plaatsvinden.

Steven Wilson: “Ik ben heel blij dat ik een Steven Wilson-tour voor 2025 kan aankondigen, mijn eerste in zeven jaar. De Overview Tour wordt een audiovisuele ervaring gebaseerd op een komende nieuwe release met dezelfde naam: een album met ruimtethema en slechts twee zeer lange stukken. Ik zal voor het eerst ook muziek uit The Harmony Codex spelen, evenals nummers van al mijn vorige platen. Ik ben ongelooflijk blij om weer op te treden met mijn inspirerende soloband, en we hebben veel verloren tijd in te halen. Ik kijk ernaar uit je te zien op wat een epische avond gaat worden!”

Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 28 juni om 10:00 uur in de verkoop. Tickets kosten 42 euro in Brussel en 72 euro in Amsterdam.

07-05-2025 - Steven Wilson - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
22-05-2025 - Steven Wilson - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

Via bovenstaande links koop je tickets. We kunnen je ook een reminder mailen als de voorverkoop begint. Stel hier je reminder in voor de concerten in Brussel en/of Amsterdam.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Steven Wilson in Koninklijk Circus
Tickets Steven Wilson
KIES TICKET
wo 07 mei
Steven Wilson - The Overview Tour
Koninklijk Circus, Brussel
€ 41,42 - 45,78
do 22 mei
Steven Wilson - The Overview Tour
AFAS Live, Amsterdam
€ 72,80
Pantera2

PANTERA KONDIGT NIEUWE EUROPESE TOUR AAN: CONCERTEN...Na een succesvolle tournee in 2023, keert Pantera volgend jaar terug naar...

De La Soul news

DE LA SOUL IN OKTOBER TERUG NAAR DE LAGE LANDEN De legendarische hiphopgroep De La Soul komt in oktober naar Nederland en...

REACTIES

geen avatar
di 25 jun 2024 22:05

PietSnaters Waarom dat idiote prijsverschil tussen Amsterdam en Brussel?
Machtig mooi om mee te maken, maar 73 eutjes?

 0
Avatar garfield38
zo 30 jun 2024 14:37

garfield38 Vreemd. De bezoekerscapaciteit in AFAS Live is 2x zo groot. Dus je zou een lagere prijs verwachten in Amsterdam. Staanplaatsen in Brussel kosten trouwens 46 euro.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.