concert: Fatcap Express Filmrelease + Afterparty in WaterFront op ZONDAG 17 FEBRUARI 2008

  • Jiggy Djé
    Torenpop 2011
    © Tim van Veen
ZO.
17 FEB
FATCAP EXPRESS FILMRELEASE + AFTERPARTY Grote zaal, 20:00 uur WaterFront, Rotterdam
2008
Hoofdprogramma Jiggy Djé Kas Riske de Rat
Toegang € 7,50 / alleen afterparty € 5,-
Voor het eerste deel van de avond zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Mochten de kaarten voor zowel het bekijken van de film als de afterparty op zijn, kun je ook een kaartje aanschaffen voor ALLEEN de afterparty vanaf 22 uur.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 17 februari 2008.
Dat is 5915 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Vanavond in WaterFront, de unieke filmpremière van Fatcap Express, dé speelfi lm van de Rotterdamse alleskunner Kas. In deze feature film over jongerencultuur speelt hiphop een centrale rol. Vooral het element graffiti krijgt de volle aandacht. De naam Kas komt van oorsprong uit de graffiti-scene, maar toch kennen de meeste mensen hem van de twee rapalbums die hij in eigen beheer heeft uitgebracht en natuurlijk van de vele clips
die hij geschoten heeft voor Uniq, Jiggy Dje, Tim, Jay Colin en K-Liber. Verwacht een echte premièreparty met aanvullende optredens van DJ’s en de crème de la crème van de Rotterdamse hiphopscene.

LET OP: Zorg dat je op tijd bent, want met of zonder kaartje, de deuren sluiten zodra de film aanvangt, zodat iedereen ongestoord de film kan bekijken.

Foto's van Jiggy Djé, Kas, Riske de Rat

Foto Jiggy Djé te Raw Rhythm 2009 Foto Jiggy Djé te Torenpop 2011 Foto Jiggy Djé te Raw Rhythm 2009 Foto Jiggy Djé te Raw Rhythm 2009 Foto Jiggy Djé te Raw Rhythm 2009 Foto Jiggy Djé te Torenpop 2011
 
Bekijk alle 14 foto's van Jiggy Djé

Gerelateerd nieuws