concert: I Am Oak in TivoliVredenburg op DONDERDAG 28 JANUARI 2021

  • I Am Oak
    Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
28 JAN
I AM OAK Grote Zaal, 20:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma I Am Oak
Toegang € 17,50

EXTRA INFORMATIE

Dit is een extra show vanwege succes, de shows op vrijdag 18 december zijn helemaal uitverkocht.

De Utrechtse altfolkformatie I Am Oak is het project van Thijs Kuijken, een artiest die liever verkent dan onthult. Die denkwijze komt ook fraai tot uiting in zijn muziek: slepend van karakter en zich overleverend aan het moment, met Kuijkens stemgeluid aangenaam laverend tussen klank en poëzie. Toen Kuijken afgelopen jaar wegens een zekere pandemie thuiszat, heeft hij van de nood een deugd gemaakt en 50 nummers uit zijn rijke catalogus opnieuw opgenomen. De 25 beste herinterpretaties (en een nieuw nummer) staan op zijn nieuwe album Odd Seeds, dat in december uitkomt!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat I Am Oak in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van I Am Oak

Foto I Am Oak te ZOOmeravond: I Am Oak - 22/6 - Artis Foto I Am Oak te Festival Stille Nacht 2019 Foto I Am Oak te ZOOmeravond: I Am Oak - 22/6 - Artis Foto I Am Oak te Le Guess Who? Mayday 2013 Foto I Am Oak te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto I Am Oak te ZOOmeravond: I Am Oak - 22/6 - Artis
 
Bekijk alle 21 foto's van I Am Oak

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws