concert: I Am Oak in De Spot op ZONDAG 27 DECEMBER 2020

  • I Am Oak
    Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
27 DEC
I AM OAK De Spot, Middelburg
2020
Hoofdprogramma I Am Oak
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets I Am Oak in De Spot
Tickets I Am Oak:
zo 27 dec
De Spot, Middelburg
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Door de jaren heen is het repertoire van I am Oak, beginnend met het debuut album ‘On Claws’ uit 2010, uitgegroeid tot een volwaardige collectie van zes studio albums, een live album, twee EP’s en een aantal op zichzelf staande singles tussendoor.
Tijdens de quarantaineperiode van begin dit jaar nam hij vijftig nummers op om te delen op internet ter vervanging van live shows. De meeste van deze opnames zijn unieke, nieuwe versies van bestaande nummers. Er waren zelfs enkele nummers die hij nog nooit eerder live had gespeeld. ‘Odd Seeds’ is een selectie van 26 van deze 50 nummers, die allemaal herinterpretaties zijn van nummers uit de I Am Oak catalogus, variërend van vóór het debuutalbum tot het meest recente album ‘Osmosis’. Allemaal op hun eigen manier bijzonder.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Spot in Middelburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat I Am Oak in De Spot plaatsvindt.

Foto's van I Am Oak

Foto I Am Oak te Festival Stille Nacht 2019 Foto I Am Oak te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto I Am Oak te Le Guess Who? Mayday 2013 Foto I Am Oak te Festival Stille Nacht 2019 Foto I Am Oak te ZOOmeravond: I Am Oak - 22/6 - Artis Foto I Am Oak te Festival Stille Nacht 2019
 
Bekijk alle 21 foto's van I Am Oak

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws