concert: Judy Blank in Doornroosje op ZONDAG 21 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Judy Blank
    Songbird 2014 - dag 2
    © Charles Batenburg
  • Judy Blank
    Kate Nash - 12/05 - Tolhuistuin
    © Rafael Rossi


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Judy Blank in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
21 FEB
JUDY BLANK Rode Zaal, 22:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Judy Blank
Concert uitverkocht
Judy Blank in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
zo 21 feb
1,5 Meter Concert: Judy Blank (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Als Judy Blank je zou vertellen dat ze uit een of ander zuidelijk Amerikaans gehucht zou komen, zou je haar op d’r blauwe ogen geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht. Vanwaaruit ze flink op koers is om de wereld te veroveren met haar bluesy americanaliedjes.

De broeierige hitsingle ‘Mary Jane’ werd uitgeroepen tot Topsong op Radio 2, ze deelde het podium met Seasick Steve en met haar folkballad ‘1995’ veroverde ze zelfs het hart van niemand minder dan Elton John. Voor een 23-jarige heeft ze al heel wat ervaring op haar naam staan. Haar debuut ‘When The Storm Hits’ verscheen in 2014, waarna ze speelde op North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop. Wilde plannen en grote dromen leiden tot meerdere reizen naar de zuidelijke staten van Amerika. Ze speelt in kroegen en koffiebarretjes in Louisiana. Binnen een mum van tijd wordt Judy gevraagd door het lokale radiostation en aanvragen voor nieuwe optredens stromen binnen.

Foto's van Judy Blank

Foto Judy Blank te North Sea Jazz 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Parkpop 2019 Foto Judy Blank te Kate Nash - 12/05 - Tolhuistuin Foto Judy Blank te Sam Lewis - 03/03 - TivoliVredenburg Foto Judy Blank te Sam Lewis - 03/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 49 foto's van Judy Blank

Gerelateerd nieuws