event: Walk The Line: Psychjams in TivoliVredenburg op ZONDAG 21 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Supersonic Blues
    Sniester 2021
  • Rrrags
    MOM FEST 2019
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Walk The Line: Psychjams in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
21 FEB
WALK THE LINE: PSYCHJAMS 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 08 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 21 februari 2021.

EXTRA INFORMATIE

Tijdens Walk The Line - Psychjams nemen we je mee op een unieke tour door TivoliVredenburg met verschillende stoner/psych/kraut/hardrock bands. Onderweg maak je drie tussenstops in Ronda, Pandora en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Foto's van Gomer Pyle, mantra machine, Monomyth, Rrrags, Supersonic Blues, The Machine

Foto Gomer Pyle te Roadburn 2009 Foto Monomyth te Kaderock 2019 Foto Monomyth te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto Monomyth te Werfpop 2019 Foto Monomyth te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto Monomyth te Paaspop Schijndel 2015 - zondag
 
Bekijk alle 1 foto's van Gomer Pyle
Bekijk alle 13 foto's van Monomyth
Bekijk alle 4 foto's van Rrrags
Bekijk alle 3 foto's van Supersonic Blues

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws