concert: Judy Blank in Stadsschouwburg Nijmegen op VRIJDAG 16 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Judy Blank
    Songbird 2014 - dag 2
    © Charles Batenburg
  • Judy Blank
    Kate Nash - 12/05 - Tolhuistuin
    © Rafael Rossi


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Judy Blank in Stadsschouwburg Nijmegen) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
16 OKT
JUDY BLANK Theaterzaal, 19:15 uur Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Judy Blank

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 14 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 16 oktober 2020.

Concert uitverkocht
Judy Blank in Stadsschouwburg Nijmegen is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 16 okt
Roosje Ontwaakt: Judy Blank (uitverkocht)
Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse zangeres Judy Blank koppelt een heldere, soulvolle stem aan meer dan uitstekende songschrijverscapaciteiten – niet voor niets haalde ze in 2013 de finale van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. Met haar groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop maakte ze in Nederland indruk op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop, en in het buitenland op SXSW en AmericanaFest. Op haar plaat Morning Sun (2018) laat Blank een wonderschone mix van eigenwijze indiefolk, vernuftig gitaarwerk en een ontwapenende stem horen. Afgelopen november volgde ep Morning After, waarop ze kiest voor rauwere gitaar, meer country en meer eerlijkheid. Dit voorjaar verschijnt het laatste deel van de trilogie, op cassette: Morning Tapes. Lo-fi slaapkameropnames van de favoriete liedjes van beide albums, stuk voor stuk in één take opgenomen. Puurder dan dit ga je het niet krijgen.

Foto's van Judy Blank

Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Heather Nova - 5/8 - Openluchttheater Caprera Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2
 
Bekijk alle 49 foto's van Judy Blank

Gerelateerd nieuws