concert: Typhoon in AFAS Live op ZATERDAG 07 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Typhoon
    Festival de Beschaving 2015
    © Tim van Veen
  • Typhoon
    Dauwpop 2015


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Typhoon in AFAS Live) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
07 NOV
TYPHOON Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Typhoon

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 14 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 07 november 2020.

EXTRA INFORMATIE

Dit concert zou eigenlijk in de Melkweg plaatsvinden, maar is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar Afas Live.

Muziek is liefde en liefde is er om te delen!

Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. De verhalenverteller viert in zijn muziek het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde.

De rust die hij heeft ervaren tijdens zijn pauze, maakt dat hij er weer klaar voor is om zijn muziek - en dus liefde - te delen! In juni komt hij met een nieuw album, waarvan nieuwste single ‘Ogen Dicht’ net is uitgekomen. Liefde is meer dan muziek en dat zal deze dagen ook zo ervaren worden, so stay tuned voor meer!

Foto's van Typhoon

Foto Typhoon te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Typhoon te Vrienden van Amstel Live! 19/01 Ahoy Foto Typhoon te Koningspop 2016 Foto Typhoon te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Typhoon te Bevrijdingsfestival Utrecht 2008 Foto Typhoon te Typhoon - Larger Than Live 25/07 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 195 foto's van Typhoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws