concert: Typhoon in Melkweg op ZATERDAG 14 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Typhoon
    Dauwpop 2015
  • Typhoon
    Festival de Beschaving 2015
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Typhoon in Melkweg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
14 NOV
TYPHOON Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Typhoon
Toegang € 34,50

EXTRA INFORMATIE

Muziek is liefde en liefde is er om te delen! Dát gaat Typhoon ook op 14 november met zijn Titanenband bij ons doen.

Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. De verhalenverteller viert in zijn muziek het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde.

De rust die hij heeft ervaren tijdens zijn pauze, maakt dat hij er weer klaar voor is om zijn muziek - en dus liefde - te delen! In juni komt hij met een nieuw album, waarvan nieuwste single ‘Ogen Dicht’ net is uitgekomen. Liefde is meer dan muziek en dat zal deze dagen ook zo ervaren worden, so stay tuned voor meer!

Foto's van Typhoon

Foto Typhoon te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Typhoon te Festival de Beschaving 2015 Foto Typhoon te Rico & Sticks / Typhoon - 9/12 - Ziggo Dome Foto Typhoon te Dauwpop 2015 Foto Typhoon te Bevrijdingsfestival Overijssel 2010 Foto Typhoon te Red Bull Culture Clash 2016
 
Bekijk alle 195 foto's van Typhoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws