concert: Vreemde Kostgangers in Scheldetheater op DONDERDAG 22 APRIL 2021

DO.
22 APR
VREEMDE KOSTGANGERS 20:00 uur Scheldetheater, Terneuzen
2021
Hoofdprogramma Vreemde Kostgangers

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 23 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 22 april 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Vreemde Kostgangers in Scheldetheater
Tickets Vreemde Kostgangers:
do 22 apr
Scheldetheater, Terneuzen
€ 51,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De VKG gaan het weer doen. Met een programma dat zal bestaan uit nummers van hun twee vorige tours, materiaal uit hun eigen carrière en er gaan zelfs geruchten dat er toch weer wat nieuwe liedjes zullen komen. George had weliswaar aangekondigd dit jaar weinig tot niets te doen, Henny was druk doende met zijn nieuwe cd en Boudewijn deed wat losse projecten en maakte een plaat samen met The Dutch Eagles, maar bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Dus in alle opzichten doen ze het weer - daarvoor zijn het dan ook Vreemde Kostgangers. We gaan het zien tussen februari en mei 2020.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Scheldetheater in Terneuzen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Vreemde Kostgangers in Scheldetheater plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws