Vreemde Kostgangers geven in april 2020 twee shows in België

Vreemde Kostgangers 2
Vreemde Kostgangers geven in april 2020 twee shows in België
Door Brittneyverhage op 15 mei 2019 - 12:30 Vreemde Kostgangers is een Nederlandse supergroep met als frontmannen Boudewijn de Groot, George Kooymans en Henny Vrienten. De groepsnaam is gemaakt door de drie genoemde artiesten. Vreemde Kostgangers staat voor Vrienten, Kooymans en Groot. Zij kregen ondersteuning van Tijn Smit (toetsinstrumenten uit o.a. VOF De Kunst en Barry Hay and his Barking Dogs) en Martijn Bosman (drums, o.a. bij Guus Meeuwis).

Eerder stonden ze in De Oosterpoort,Nieuwe Luxor Theater en Koninklijk Theater Carrè. Vandaag hebben ze bekendgemaakt dat ze op zaterdag 25 april 2020 naar het Kursaal in Oostende en op zondag 26 april 2020 naar de Stadsschouwburg in Antwerpen komen.

Tickets voor het concert in Kursaal gaan in de verkoop op vrijdag 17 mei om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen.
Een kaartje kost tussen de 40.25 en 46.50 euro. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop begint.

Tickets voor het concert in Stadsschouwburg Antwerpen gaan in de verkoop op vrijdag 17 mei om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen. Een kaartje kost tussen de 39.20 en 45.92 euro. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop begint.Metropolis Festival news

ZES NIEUWE NAMEN BEKEND VOOR METROPOLIS FESTIVAL...Metropolis maakt vandaag zes nieuwe namen bekend voor het festival. Eerder...

Mother's Finest news

MOTHER'S FINEST VOOR DRIE SHOWS NAAR NEDERLAND Mother's Finest komt dit najaar voor 3 shows naar Nederland. Ze doen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.