concert: Sam Feldt in Studio 21

  • Sam Feldt
    Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019
    © Anja de Bruijn
VR.
27 NOV
SAM FELDT Binnentuin, 20:00 uur Studio 21, Hilversum
2020
Hoofdprogramma Sam Feldt

EXTRA INFORMATIE

Ruim 20 DJ’s en artiesten als Typhoon, Davina Michelle, André Hazes, Sunnery James & Ryan Marciano en Kris Kross Amsterdam zijn dit najaar te bewonderen in een vervolg op De Tuin van 2020. De nieuwe reeks ‘coronaproof’ concerten zal plaatsvinden in Hilversum waar een binnentuin is gecreëerd.

Het vernieuwde Studio Twenty One biedt plaats aan 375 gasten die volledig conform de RIVM richtlijnen is ingericht. Bezoekers worden omringd door een uniek 360 graden videoscherm én podium waardoor de ervaring altijd persoonlijk en dichtbij zal zijn.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Studio 21 in Hilversum? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sam Feldt in Studio 21 plaatsvindt.

Foto's van Sam Feldt

Foto Sam Feldt te Paaspop 2016 - Zaterdag Foto Sam Feldt te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Sam Feldt te Paaspop 2016 - Zaterdag Foto Sam Feldt te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Sam Feldt te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 Foto Sam Feldt te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019
 
Bekijk alle 12 foto's van Sam Feldt

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws