Line-ups Back to Live concerten in Ziggo Dome en festivals in Biddinghuizen bekend

De Staat
Line-ups Back to Live concerten in Ziggo Dome en festivals in Biddinghuizen bekend
Door RobZ op 24 februari 2021 - 10:51 Vandaag maken ID&T en MOJO de line-up van de Back To Live evenementen in maart bekend. Tijdens de kleinschalige events op 6 en 7 maart in Ziggo Dome en 13 en 14 maart in Biddinghuizen, worden onderzoeken uitgevoerd door Fieldlab Evenementen om veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit weer mogelijk te maken. Een behoefte die duidelijk leeft onder het publiek gezien de 180.000 aanmeldingen die sinds de bekendmaking van de datums van de pilots vorige week zijn binnengekomen.

Het Back To Live Dance Event opent op zaterdag 6 maart de reeks in Ziggo Dome met als line-up Sunnery James & Ryan Marciano, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lady Bee. Een ticket voor dit dance-event kost tussen de 15 en 20 euro, afhankelijk aan de bubbel waarin je geplaatst wordt. Er geldt een maximum van twee tickets per persoon.

André Hazes verzorgt in dezelfde zaal de dag erna Het Back To Live Concert. Ook hier kosten de tickets tussen de 15 en 20 euro.

Het eerste Back To Live Dance Festival vindt zaterdag 13 maart plaats op het evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen in een intieme opzet met twee area’s waar o.a. en Philou Louzolo geprogrammeerd staan. Tickets voor deze festivaldag kosten 25 euro. Bezoekers worden ingedeeld in drie groepen van 500 en mogen vrij bewegen.

De reeks wordt zondag 14 maart in Biddinghuizen afgesloten door het Back To Live Pop Festival waar onder meer Chef’Special, De Staat, Maan, Jett Rebel, Donnie, Froukje en Bilal Wahib hun opwachting maken. Voor 25 euro per ticket kan je ook bij deze festivaldag aanwezig zijn.

Bij de evenementen in Ziggo Dome worden 1300 bezoekers verwacht, die worden verdeeld in 5 ‘bubbels’ van 250 personen en 1 groep van 50 personen. Op het evenemententerrein van Walibi Holland worden in totaal 1500 bezoekers per festival ontvangen, die worden verdeeld in drie groepen van 500 personen.

Een bezoek aan een van de test-evenementen is verbonden aan een aantal voorwaarden. Zo wordt er om een actieve medewerking gevraagd in diverse onderzoeken en handelingen rondom het evenement en moet iedereen PCR negatief getest zijn. Lees hier meer over de voorwaarden.

De kaartverkoop start donderdag 25 februari om 12.00 uur via www.backtolive.nl. Alle tickets worden vanzelfsprekend op naam verkocht en kunnen daardoor niet doorverkocht worden. Omdat de animo voor de Back to Live events zo groot was, is er voor elk concert/festival een maximum ingesteld van twee tickets per bestelling.Ruben Annink

RUBEN ANNINK IN DE LENTE WEER OP TOUR LANGS O.A....Singer-songwriter Ruben Annink werd na het meest recente seizoen van het...

TivoliVredenburg

WALK THE LINE IN TIVOLIVREDENBURG GAAT ONLINE MET DJ... In tijden van corona kwam poppodium TivoliVredenburg te Utrecht met het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.