concert: Ed Struijlaart - Alles op Rood in C.C. Nesterlé op ZATERDAG 12 DECEMBER 2020

  • Ed Struijlaart
    Handsome Poets - 12/06 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Ed Struijlaart
    Schollenpop 2015
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
12 DEC
ED STRUIJLAART - ALLES OP ROOD 19:30 uur C.C. Nesterlé, Nistelrode
2020
Hoofdprogramma Ed Struijlaart

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 12 december 2020.
Dat is 1202 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ed Struijlaart - Alles op Rood in C.C. Nesterlé
DEZE Ed Struijlaart - Alles op Rood TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 12 dec
C.C. Nesterlé, Nistelrode

EXTRA INFORMATIE

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. In 'Alles op Rood' neemt Ed je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar. Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek.

Struijlaart speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde. Er is zoveel materiaal wat gespeeld kan worden dat Ed heeft gekozen voor een belangrijke rol voor het lot. Op bepaalde momenten in de voorstelling zal een rad van fortuin bepalen welk lied er gespeeld gaat worden. Op deze manier zal geen enkele avond hetzelfde verlopen!

Na 10 jaar maakt Ed de balans op: was de sprong het waard om alles op rood te zetten?

Foto's van Ed Struijlaart

Foto Ed Struijlaart te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto Ed Struijlaart te Handsome Poets - 12/06 - Metropool Foto Ed Struijlaart te Handsome Poets - 12/06 - Metropool Foto Ed Struijlaart te Schollenpop 2015 Foto Ed Struijlaart te Handsome Poets - 12/06 - Metropool Foto Ed Struijlaart te Schollenpop 2015
 
Bekijk alle 6 foto's van Ed Struijlaart

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws