concert: Het Metropole Orkest / Richard Bona in TivoliVredenburg op MAANDAG 04 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Het Metropole Orkest
    DeWolff / Het Metropole Orkest - 23/09 - Koninklijk Theater Carré
    © Jenita Postma
  • Het Metropole Orkest
    Bryan Ferry / Het Metropole Orkest - 05/06 - AFAS Live
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Het Metropole Orkest / Richard Bona in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
04 JAN
HET METROPOLE ORKEST / RICHARD BONA Grote Zaal, 21:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021

Foto's van Het Metropole Orkest, Richard Bona

Foto Het Metropole Orkest te Bryan Ferry / Het Metropole Orkest - 05/06 - AFAS Live Foto Het Metropole Orkest te Bryan Ferry / Het Metropole Orkest - 05/06 - AFAS Live Foto Het Metropole Orkest te DeWolff / Het Metropole Orkest - 23/09 - Koninklijk Theater Carré Foto Het Metropole Orkest te Bryan Ferry / Het Metropole Orkest - 05/06 - AFAS Live Foto Het Metropole Orkest te Bryan Ferry / Het Metropole Orkest - 05/06 - AFAS Live Foto Richard Bona te North Sea Jazz 2006
 
Bekijk alle 5 foto's van Het Metropole Orkest
Bekijk alle 1 foto's van Richard Bona

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws