concert: Nana Adjoa in Paradiso op ZATERDAG 14 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Nana Adjoa
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Nana Adjoa
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Nana Adjoa in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
14 NOV
NANA ADJOA Grote Zaal, 19:15 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Nana Adjoa

EXTRA INFORMATIE

Op haar langverwachte debuut Big Dreaming Ants verzoent Nana Adjoa achteloos een overdaad aan geluiden en onderwerpen. Popmuziek die het experiment niet schuwt en toch intiem, warm en benaderbaar klinkt voor de luisteraar. De liedjes lijken bijna uit de losse pols te komen, maar bevatten stiekem een spannend en rijk instrumentarium. Stijlen als folk, pop, elektronica, soul,  indie rock en afrobeat maken allemaal deel uit van Adjoa's unieke vocabulaire.

Foto's van Nana Adjoa

Foto Nana Adjoa te Nana Adjoa - 8/10 - Metropool Foto Nana Adjoa te Dope Lemon - 14/09 - Melkweg Foto Nana Adjoa te Nana Adjoa - 8/10 - Metropool Foto Nana Adjoa te Wantijpop 2019 Foto Nana Adjoa te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Nana Adjoa te Dauwpop 2018
 
Bekijk alle 38 foto's van Nana Adjoa

Gerelateerd nieuws