Nana Adjoa met haar ´Big Dreaming Ants´ tour langs vijf Nederlandse poppodia

Nana Adjoa
Nana Adjoa met haar ´Big Dreaming Ants´ tour langs vijf Nederlandse poppodia
Door KaylynB op 09 september 2020 - 11:54 Nana Adjoa brengt komend najaar haar debuutalbum 'Big Dreaming Ants' uit. Ter ere van deze release en gaat natuurlijk ook op tour. Met haar 'Big Dreaming Ants Tour' speelt Nana Adjoa in Groningen, Utrecht, Amsterdam, Nijmegen en Rotterdam.

Nana Adjoa is een Amsterdamse singer-songwriter en multi-instrumentalist die melancholische, poëtische indie doordrenkt met triphop, jazz en soul maakt. Nana Effa-Bekoe - oftewel Nana Adjoa - groeide op in het Gooi als kind van een Nederlandse moeder en Ghanese vader en was al vroeg op zoek naar haar eigen muzikale identiteit. Ze studeerde kort Jazz aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze onderdeel uitmaakte van succesvolle bands als Sue The Night, maar al snel kwam ze er achter dat haar muzikale passie elders ligt: bij haar carrière als soloartiest.

Nana Adjoa is in november te zien bij de volgende podia:
11-11-2020 - Nana Adjoa - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
13-11-2020 - Nana Adjoa - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
14-11-2020 - Nana Adjoa - Paradiso, Amsterdam (tickets)
19-11-2020 - Nana Adjoa - LantarenVenster, Rotterdam (tickets)
20-11-2020 - Nana Adjoa - Vera, Groningen (tickets)

De aanvangstijd van al deze concerten is 19:30 uur. Tickets zijn per direct aan te schaffen via de bovenstaande links. Een kaartje voor een concert van Nana Adjoa kost je ongeveer 15 euro.





Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Theaters Tilburg news

THEATERVOORSTELLINGEN THEATERS TILBURG IN 013 TE ZIENNa de uitbraak van het coronavirus moesten (onder meer) podia en theaters tot...

AFAS Live

THE ANALOGUES SPEELT 'REVOLVER' VIJFMAAL IN AFAS LIVE The Analogues, touren al jaren met live vertolkingen van Beatles studio...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.