concert: Raven / Wolf / Crystal Viper / Kill Ritual in Baroeg op ZONDAG 14 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Raven
    Saxon - 16/10 - TivoliVredenburg
    © Bernard Bodt


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Raven / Wolf / Crystal Viper / Kill Ritual in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
14 FEB
RAVEN / WOLF / CRYSTAL VIPER / KILL RITUAL 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Crystal Viper Raven
Voorprogramma Kill Ritual
Wolf
Toegang VVK € 20,00. ENTREE € 22,50.

EXTRA INFORMATIE

Als exponent van de New Wave Of British Heavy Metal maakt Raven met hun athletic rock een enorme indruk. Samen met stadgenoten Venom worden de grenzen van het genre opgezocht. Waar Venom de basis legt voor black metal, zijn de vroege albums van Raven een blauwdruk voor wat later thrash metal gaat heten. Dat het drietal uit Newcastle met albums als “The Pack Is Back” of “Life’s A Bitch” een mindere periode kent, is ze vergeven. Tegenwoordig opererend vanuit New York worden in het nieuwe millennium gewoon weer geweldig albums uitgebracht met “Metal City” als meest recente kraker.

Foto's van Raven, Kill Ritual, Wolf

Foto Raven te Saxon - 16/10 - TivoliVredenburg Foto Raven te Saxon - 16/10 - TivoliVredenburg Foto Raven te Saxon - 16/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 3 foto's van Raven

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws