Ancienne Belgique en TivoliVredenburg voor Saxon, Y&T en Raven

Saxon news_groot
Ancienne Belgique en TivoliVredenburg voor Saxon, Y&T en Raven
Door Cartman91 op 23 april 2018 - 10:36 De Britse metalband Saxon, die in een adem genoemd wordt met grootheden als Black Sabbath en Iron Maiden komt in september en oktober naar de lage landen toe.

Op 19 september staan ze eerst in de grote zaal van Ancienne Belgique en een maand later, op 16 oktober spelen ze in de Ronda van TivoliVredenburg. Alleen komen ze niet, Saxon neemt gezelschap mee in de vorm van Y&T en Raven.

Tickets voor beide concerten gaan vanaf 27 april (Koningsdag) om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het optreden in Utrecht kost je 40,68 euro en voor een toegangsbewijs voor de show in Brussel betaal je 33 euro in de voorverkoop. De prijzen zijn inclusief servicekosten.

Als je de start van de kaartverkoop niet wil missen kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Je ontvangt dan tijdig een herinnering via de mail.
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefOosterpoort Groningen

DON MCLEAN NAAR DE OOSTERPOORT, MUZIEKGEBOUW...De legendarische singer-songwriter Don McLean komt naar Nederland! Met maar...

MØ

MØ MET 'FOREVER NEVERLAND WORLD TOUR: CHAPTER ONE'... Op dinsdag 13 november 2018 komt MØ naar TivoliVredenburg, Utrecht. In 2015...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.