concert: Zydeco La Louisiane in CHV Noordkade op VRIJDAG 30 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Zydeco La Louisiane in CHV Noordkade) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
30 OKT
ZYDECO LA LOUISIANE Café De Afzakkerij, 21:00 uur CHV Noordkade, Veghel
2020
Hoofdprogramma Zydeco La Louisiane

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

is een ‘Zydeco Power Trio’ met Bill Honing op Drums, Peter Kummer op Bas en
Peter Mul op Accordeon. De naam van de band verwijst enerzijds naar de stijl van de muziek, en
anderzijds naar de unieke cultuur van de staat Louisiana met zijn Franstalige wortels.
Zydeco is feestelijke muziek uit de staat Louisiana in de Verenigde Staten. Deze muziekstroming ontstond aan het begin van de twintigste eeuw als merkwaardige mengeling van de traditionele Franstalige Cajun muziek en de Afro-Amerikaanse Rhythm and Blues en Blues met een belangrijke rol voor de accordeon. De term ‘Zydeco’ voor deze feestelijke hutspot van verschillende muziekstijlen is een verbastering van de titel van het nummer Les Haricots Sont Pas Salés.
Een optreden van Zydeco La Louisiane is een reis door de geschiedenis van de Zydeco en een hommage aan de muzikale helden van de band zoals Buckwheat Zydeco, C.J. Chenier en Chubby Carrier.
Laissez Les Bon Temps Roulez!