concert: Waltzburg in Melkweg

  • Waltzburg
    Kensington - 07/12 - Ziggo Dome
    © Parcifal Werkman
  • Waltzburg
    Kensington - 07/12 - Ziggo Dome
    © Parcifal Werkman
ZA.
17 OKT
WALTZBURG Max, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Waltzburg
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Waltzburg in Melkweg
Tickets Waltzburg:
za 17 okt
Melkweg, Amsterdam
€ 17,25

EXTRA INFORMATIE

Waltzburg komt naar Amsterdam! Dit Nijmeegse vijftal maakt quirky indiepop met een optimistische ondertoon. Vermeng Vampire Weekend, Modest Mouse en Real Estate en je krijgt een aardig beeld van hun geluid. Al vroeg in haar bestaan werd de band opgepikt door 3FM, die Waltzburg omdoopte tot 3FM Talent, met als resultaat dat de singles ‘Gotor’ en ‘Cleo’ regelmatig op de zender te beluisteren zijn. Na shows op Sziget, Noorderslag en Valkhof kunnen ze met als kers op de taart een voorprogramma van Kensington in de Ziggo Dome aan hun naam verbinden.

Verwacht een avond vol nieuwe tracks, want eind september brengt Waltzburg een gloednieuwe single uit die alvast een voorproefje geeft van de nieuwe EP. Wij kunnen niet wachten!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waltzburg in Melkweg plaatsvindt.

Foto's van Waltzburg

Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome Foto Waltzburg te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome Foto Waltzburg te 3voor12 Song van het Jaar 2018
 
Bekijk alle 7 foto's van Waltzburg

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws