concert: Waltzburg in Melkweg op ZATERDAG 17 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Waltzburg
    Kensington - 07/12 - Ziggo Dome
    © Parcifal Werkman
  • Waltzburg
    Kensington - 07/12 - Ziggo Dome
    © Parcifal Werkman


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Waltzburg in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
17 OKT
WALTZBURG Max, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Waltzburg

EXTRA INFORMATIE

Waltzburg komt naar Amsterdam! Dit Nijmeegse vijftal maakt quirky indiepop met een optimistische ondertoon. Vermeng Vampire Weekend, Modest Mouse en Real Estate en je krijgt een aardig beeld van hun geluid. Al vroeg in haar bestaan werd de band opgepikt door 3FM, die Waltzburg omdoopte tot 3FM Talent, met als resultaat dat de singles ‘Gotor’ en ‘Cleo’ regelmatig op de zender te beluisteren zijn. Na shows op Sziget, Noorderslag en Valkhof kunnen ze met als kers op de taart een voorprogramma van Kensington in de Ziggo Dome aan hun naam verbinden.

Verwacht een avond vol nieuwe tracks, want eind september brengt Waltzburg een gloednieuwe single uit die alvast een voorproefje geeft van de nieuwe EP. Wij kunnen niet wachten!

Foto's van Waltzburg

Foto Waltzburg te Muzikantennacht - 01/12 - Melkweg Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome Foto Waltzburg te Muzikantennacht - 01/12 - Melkweg Foto Waltzburg te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Waltzburg te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022 Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 13 foto's van Waltzburg

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws