concert: Awkward I - KYD in Cacaofabriek op DONDERDAG 08 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Awkward I
    Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling
    © Marcel Poelstra
  • Awkward I
    Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Awkward I - KYD in Cacaofabriek) verplaatst naar vrijdag 08 april 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
08 APR
AWKWARD I - KYD Zaal 1 (Popzaal), 20:00 uur Cacaofabriek, Helmond
2021
Hoofdprogramma Awkward I

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 17 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 08 april 2021.

EXTRA INFORMATIE

Na drie zeer enthousiast ontvangen albums onder de naam AWKWARD i en twee Gouden Kalf nominaties gaat liedjesschrijver/componist Djurre de Haan met zijn programma KYD voor het eerst het theater in.

In KYD verkent Djurre de oorsprong van zijn muziek. KYD is een woord dat letterlijk genomen geen betekenis lijkt te hebben, maar voor Djurre vormt het een sleutelbegrip, het woord dat de afgelopen jaren op poëtische wijze leek te duiden.

Foto's van Awkward I

Foto Awkward I te Excelsior Recordings Label Night - 4/11 - MEZZ Foto Awkward I te Excelsior Recordings Label Night - 4/11 - MEZZ Foto Awkward I te Bettie Serveert - 15/2 - Hedon Foto Awkward I te Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling Foto Awkward I te Eurosonic/Noorderslag 2010 Foto Awkward I te Excelsior Recordings Label Night - 4/11 - MEZZ
 
Bekijk alle 21 foto's van Awkward I

Gerelateerd nieuws