concert: Michael Franti & Spearhead in Ancienne Belgique (AB) op WOENSDAG 03 FEBRUARI 2021

WO.
03 FEB
MICHAEL FRANTI & SPEARHEAD Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 04 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 03 februari 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Michael Franti & Spearhead in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Michael Franti & Spearhead:
wo 03 feb
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 29,00

EXTRA INFORMATIE

Dertig jaar na het ijzersterke debuut Home zet Michael Franti zijn missie onvermoeid voort om positieve veranderingen in gang te zetten én te verspreiden door middel van muziek. Met zijn groep Spearhead combineert hij stijlen als old-school funk, soul, reggae en hiphop tot een aanstekelijke mix. Franti is een man van vele levensmotto's, zoals Everyone Deserves Music, Of Course You Can en Stay Human. Stay Human is tevens de naam van zijn nieuwste multi-mediaproject, een documentaire met bijbehorende plaat die samen dienen als een doorlopend verhaal. De kern van dit verhaal draait om de verschillende manieren waarop social media de mensheid steeds verder van elkaar vervreemd. Weinig acts zijn namelijk zo onderlegd in het geven van opzwepende shows waarbij je van begin tot eind staat te springen. Laat de positive vibes vanavond rijkelijk vloeien!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Michael Franti & Spearhead in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt.

Foto's van Michael Franti & Spearhead

Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2006 Foto Michael Franti & Spearhead te Lowlands 2003 Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2008 Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2008 Foto Michael Franti & Spearhead te Lowlands 2003
 
Bekijk alle 5 foto's van Michael Franti & Spearhead

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws