Europese tour Michael Franti & Spearhead met een jaar uitgesteld

MichaelFrantiandSpearheadgr
Europese tour Michael Franti & Spearhead met een jaar uitgesteld
Door Cartman91 op 18 januari 2021 - 15:22 De Amerikaanse singer-songrwriter en muzikant Michael Franti zou deze maand samen met zijn band Spearhead op tour gaan door Europa. Hierbij zouden ze ook optredens in Nederland en een show in België doen.

Door de aanhoudende coronacrisis kan dit echter niet doorgaan en zijn ze genoodzaakt om de tour uit te stellen. Deze is dan ook uitgesteld met een jaar! In Nederland zouden ze optredens geven in Paradiso, Doornroosje, Maassilo en De Oosterpoort en In België in Ancienne Belgique.

Voor deze shows zijn nog geen nieuwe data bekend, behalve voor het concert in Paradiso. Daar is wél een nieuwe datum voor: op 27 januari 2022 staan Michael en zijn band Spearhead in de grote zaal van Paradiso.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht de nieuwe datum je niet uitkomen dan kan je restitutie aanvragen. Uiteraard kan je ook gewoon een kaartje kopen voor het concert in Paradiso, deze kosten 36 euro per stuk.

Update: inmiddels hebben ook de andere shows nieuwe data gekregen, hieronder op een rijtje:

28/1/2022 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
29/1//2022 - Oosterpoort, Groningen (tickets)
30/1/2022 - Maassilo, Rotterdam (tickets)

Voor het concert in Ancienne Belgique te Brussel is nog onduidelijkheid over of het concert geannuleerd of verplaatst wordt.





Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona publiek news

POP-UP THEATER IN WEERT DEFINITIEF GEANNULEERDHet pop-up theater van het Munttheater in Weert, waarbij het publiek, veilig...

Down The Rabbit Hole sfeer2

'GROOT DEEL JONGEREN GAAT AKKOORD MET TESTEN EN... Om evenementen bij te wonen lijken jongeren grotendeels bereid te zijn zich...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.