concert: Michael Franti & Spearhead in Ancienne Belgique (AB) op ZONDAG 04 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Michael Franti & Spearhead in Ancienne Belgique (AB)) verplaatst naar woensdag 03 februari 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
04 OKT
MICHAEL FRANTI & SPEARHEAD Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2020

EXTRA INFORMATIE

Dertig jaar na het ijzersterke debuut Home zet Michael Franti zijn missie onvermoeid voort om positieve veranderingen in gang te zetten én te verspreiden door middel van muziek. Met zijn groep Spearhead combineert hij stijlen als old-school funk, soul, reggae en hiphop tot een aanstekelijke mix. Franti is een man van vele levensmotto's, zoals Everyone Deserves Music, Of Course You Can en Stay Human. Stay Human is tevens de naam van zijn nieuwste multi-mediaproject, een documentaire met bijbehorende plaat die samen dienen als een doorlopend verhaal. De kern van dit verhaal draait om de verschillende manieren waarop social media de mensheid steeds verder van elkaar vervreemd. Weinig acts zijn namelijk zo onderlegd in het geven van opzwepende shows waarbij je van begin tot eind staat te springen. Laat de positive vibes vanavond rijkelijk vloeien!

Foto's van Michael Franti & Spearhead

Foto Michael Franti & Spearhead te Lowlands 2003 Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2008 Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2006 Foto Michael Franti & Spearhead te Lowlands 2003 Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2008
 
Bekijk alle 5 foto's van Michael Franti & Spearhead

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws