concert: Donavon Frankenreiter in TivoliVredenburg op DONDERDAG 28 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Donavon Frankenreiter in TivoliVredenburg) verplaatst naar woensdag 26 oktober 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
28 OKT
DONAVON FRANKENREITER Ronda, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Donavon Frankenreiter

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 29 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 28 oktober 2021.

EXTRA INFORMATIE

Na een carrière van 20 jaar met een twaalftal albums op zijn conto bedacht de Californische surfer/muzikant Donavon Frankenreiter een manier om zijn passie voor muziek te combineren met zijn grote liefde voor analoge sound en vinyl in het bijzonder.
Afgelopen zomer bracht hij de plaat “Bass & Drums Tracks” uit, geschikt voor fans wereldwijd om mee te jammen met zijn muziek, maar ook de basis voor zijn nieuwe inventieve show, waarmee hij samen met zijn trouwe sidekick Matt Grundy en een platendraaier tussen hen beide in naar Europa komt.

Foto's van Donavon Frankenreiter

Foto Donavon Frankenreiter te Picnic in the Park 2008 Foto Donavon Frankenreiter te Picnic in the Park 2008 Foto Donavon Frankenreiter te Picnic in the Park 2008
 
Bekijk alle 3 foto's van Donavon Frankenreiter

Gerelateerd nieuws