Donavon Frankenreiter naar TivoliVredenburg met The Record Player Tour

Donavon Frankenreiter
Donavon Frankenreiter naar TivoliVredenburg met The Record Player Tour
Door myrthehuisman op 25 november 2019 - 11:37 De Amerikaanse singer-songwriter Donavon Frankenreiter zal op 29 oktober een exclusieve show geven in de Ronda van TivoliVredenburg.

Donavon Frankenreiter heeft een obsessie voor analoog geluid en vinyl, dit staat centraal tijdens de 'The Record Player Tour'. Zijn obsessie komt op het podium op een bijzondere manier tot uiting. Je kunt hem kennen van de nummers 'Free', 'Shine' en 'It Don't Matter'. De zanger heeft op dit moment elf albums uitgebracht. Twee daarvan bracht hij dit jaar uit, namelijk 'Revisited 2' en 'Bass & Drum Tracks'. Het album 'The Heart' dat in 2015 uitkwam is zijn meest recente album. Op 'Revisited 2' staan zijn eigen nummers die hij eerder uitbracht, maar dan met een Hawaiiaanse twist.

Kaarten voor het concert kost je €29,35 en vind je via deze link. Wil je de voorverkoop niet missen? Stel dan een reminder in! Je ontvangt dan een mailtje als de kaartverkoop begint. Klik op deze link om een reminder in te stellen.
Bestel tickets Donavon Frankenreiter in TivoliVredenburg
Tickets Donavon Frankenreiter
do 29 okt
TivoliVredenburg, Utrecht
MamasGun

MAMAS GUN VOOR DRIE SHOWS NAAR NEDERLANDDe vijftallige formatie van Mamas Gun , met onder meer Andy Platts (Young...

Hans Zimmer

EXTRA CONCERT IN ZIGGO DOME VOOR HANS ZIMMER Wegens succes van het eerder aangekondigde concert dat op 27 februari 2021...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.