concert: Declan McKenna in Maassilo

  • Declan McKenna
    Blossoms - 03/02 - Melkweg
    © Irwan Notosoetarso
  • Declan McKenna
    Blossoms - 03/02 - Melkweg
    © Irwan Notosoetarso
VR.
30 APR
DECLAN MCKENNA 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2021
Hoofdprogramma Declan McKenna
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Declan McKenna in Maassilo
Tickets Declan McKenna:
vr 30 apr
Maassilo, Rotterdam
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

Declan McKenna bewijst eens te meer dat leeftijd slechts een cijfer is. De jonge Brit kent alle kunstjes van het liedjes schrijven namelijk al uit zijn broekzak. McKenna brak door met Brazil, een nummer dat fors uithaalt naar de corruptie van voetbalbond FIFA. Grappig genoeg kwam latere single Isombard terecht op de soundtrack van het meest recente FIFA-computerspelletje. Hoe McKenna het voor elkaar krijgt weten we niet precies: oefent hij gewoon veel of is hij gebeten door een radioactieve singer-songwriter? Dat McKenna een zeldzaam talent is, mag een groot understatement wezen.

Drie jaar terug schitterde McKenna nog in een uitverkocht Rotown, vanavond natuurlijkerwijs een maatje groter met een show in de Maassilo.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Maassilo in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Declan McKenna in Maassilo plaatsvindt.

Foto's van Declan McKenna

Foto Declan McKenna te Pinkpop 2017 - Zaterdag Foto Declan McKenna te Blossoms - 03/02 - Melkweg Foto Declan McKenna te Declan McKenna - 11/10 - Melkweg Foto Declan McKenna te Blossoms - 03/02 - Melkweg Foto Declan McKenna te Blossoms - 03/02 - Melkweg Foto Declan McKenna te Blossoms - 03/02 - Melkweg
 
Bekijk alle 34 foto's van Declan McKenna

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws