concert: Declan McKenna in Maassilo op ZONDAG 22 MEI 2022

  • Declan McKenna
    Blossoms - 03/02 - Melkweg
    © Irwan Notosoetarso
  • Declan McKenna
    Blossoms - 03/02 - Melkweg
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
22 MEI
DECLAN MCKENNA 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2022
Hoofdprogramma Declan McKenna
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Declan McKenna in Maassilo
Tickets Declan McKenna:
zo 22 mei
Maassilo, Rotterdam
€ 21,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het concert van Declan McKenna op 30 april 2021 kan vanwege het coronavirus niet doorgaan. Momenteel zijn we druk bezig met het vinden van een nieuwe datum. Kaartkopers worden via de mail op de hoogte gehouden. De Datum die in het event staat is een tijdelijke placeholder, we zullen dit veranderen wanneer het concert naar een andere datum is verplaatst.

Declan McKenna bewijst eens te meer dat leeftijd slechts een cijfer is. De jonge Brit kent alle kunstjes van het liedjes schrijven namelijk al uit zijn broekzak. McKenna brak door met Brazil, een nummer dat fors uithaalt naar de corruptie van voetbalbond FIFA. Grappig genoeg kwam latere single Isombard terecht op de soundtrack van het meest recente FIFA-computerspelletje. Hoe McKenna het voor elkaar krijgt weten we niet precies: oefent hij gewoon veel of is hij gebeten door een radioactieve singer-songwriter? Dat McKenna een zeldzaam talent is, mag een groot understatement wezen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Maassilo in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Declan McKenna in Maassilo plaatsvindt.

Foto's van Declan McKenna

Foto Declan McKenna te Paleo Festival 2018 Foto Declan McKenna te Valkhof Festival 2017 Foto Declan McKenna te Welcome To The Village 2018 - zondag Foto Declan McKenna te Paleo Festival 2018 Foto Declan McKenna te Valkhof Festival 2017 Foto Declan McKenna te Pinkpop 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 34 foto's van Declan McKenna

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws