concert: Judy Blank in Paard

  • Judy Blank
    Songbird 2014 - dag 2
    © Charles Batenburg
DO.
06 AUG
JUDY BLANK Grote Zaal, 20:30 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Judy Blank

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 06 augustus 2020.
Dat is 7 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Judy Blank in Paard
DEZE Judy Blank TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 06 aug
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

De Utrechtse Judy Blank ligt flink op koers om de wereld te veroveren met haar groovy americanaliedjes. Haar langverwachte plaat ‘Morning Sun’ is opgenomen in Nashville, een album vol met eigenwijze indiefolk, rootsy gitaarwerk en hier en daar een snufje rock ‘n roll. De hit single op dit album ‘Mary Jane’ veroverde het hart van Elton John.

Judy weet moeiteloos luisteraars aan zich te binden met haar teksten over de struggles die het zijn van een twintiger in de eenentwintigste eeuw met zich meebrengt. Haar grote inspiraties zijn 70’s helden Gram Parsons en Joni Mitchell maar ook nieuwere folkartiesten als Big Thief en Julia Jacklin, en dit hoor je in haar liedjes. 6 augustus zal ze de Grote Zaal in PAARD veroveren!

Foto's van Judy Blank

Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Heather Nova - 5/8 - Openluchttheater Caprera Foto Judy Blank te Macy Gray - 17/02  Tivoli Vredenburg Foto Judy Blank te North Sea Jazz 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Sam Lewis - 03/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 44 foto's van Judy Blank

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws