concert: Fish in Doornroosje op ZATERDAG 09 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fish
    Bospop 2015 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Fish
    Bospop 2015 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fish in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
09 OKT
FISH Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Fish

EXTRA INFORMATIE

De Schot Derek William Dick, beter bekend als ‘Fish’ is vooral bekend als zanger van de Britse groep Marillion. In 1985 bracht die band het doorbraakalbum ‘Misplaced Childhood’ uit met de wereldhit ‘Kayleigh’. Drie jaar later in, In 1988, verliet Fish zijn band Marillion en sindsdien heeft hij een succesvolle solo carrière.

Zijn muziek, teksten, live-performance, indrukwekkende voorkomen en bijzondere stem met Schotse tongval met daarbij zijn gevoel voor drama maakt dat hij tot op de dag van vandaag nog een betekenisvolle rol speelt binnen de progressieve muziekwereld. In mei verschijnt Fish’ nieuwe album Weltschmerz, dat ook het laatste Fish album zal zijn! Tijdens zijn live tour maakt hij de cirkel compleet; Fish zal zowel zijn debuutalbum, ‘Vigil in a Wilderness of Mirrors’, als zijn laatste album uitvoeren.

Foto's van Fish

Foto Fish te Fish - 19/4 - Melkweg Foto Fish te Bospop 2015 - Zaterdag Foto Fish te Fish - 19/4 - Melkweg Foto Fish te Fish - 19/4 - Melkweg Foto Fish te Fish - 19/4 - Melkweg Foto Fish te Parkpop 2005
 
Bekijk alle 23 foto's van Fish

Gerelateerd nieuws