Fish met zijn Vigil in a Wilderness of Mirrors Tour langs vier poppodia in Nederland

Fish
Fish met zijn Vigil in a Wilderness of Mirrors Tour langs vier poppodia in Nederland
Door myrthehuisman op 11 november 2019 - 10:25 Fish zal eind 2020 op vier plekken in Nederland optreden. In 2018 deed de zanger een vergelijkbare tournee door Nederland en afgelopen september stond hij op het podium bij de Ayreon shows in 013.

Fish is de artiestennaam van zanger Derek William Dick. Vanaf 1981 was Fish de zanger van de band Marillion, in de tijd dat Derek in de band zat scoorde ze onder andere de hits 'Kayleigh' en 'Lavender'. Na 7 jaar verliet hij de band om zich op zijn solocarrière te focussen. hij heeft verschillende albums uitbracht. Je kunt hem kennen van het nummer 'A Gentleman's Excuse Me' of 'Cliche'. Veel van zijn nummers weten de gevoelige snaar te raken bij de luisteraars. Volgend jaar brengt Fish zijn laatste album genaamd 'Weltschmertz' uit. Tijdens de tour zal Fish naast nummers van zijn nieuwe album ook nummers van zijn debuutalbum 'Vigil in a Wilderness of Mirrors' laten horen.

Fish zal met zijn Vigil in a Wilderness of Mirrors Tour langs de volgende plekken gaan:
13-10-2020 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
15-10-2020 - 013, Tilburg (tickets)
16-10-2020 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
01-11-2020 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)

De ticketprijs voor alle concerten ligt rond de €36. De voorverkoop is direct gestart. Via bovenstaande ticket-links kan je ervoor zorgen dat je erbij bent.
Tenacious D(goed)3

TENACIOUS D. IN 2020 NAAR DE ZIGGO DOME EN VORST... Tenacious D. kondigt vandaag aan dat ze in februari met de Post Apocalypto...

Leafs news

ZESTAL NIEUWE SHOWS VOOR LEAFS De Nederlandse rapper Leafs werd al op jonge leeftijd getekend door het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.