Ayreon viert 20-jarig jubileum met 4 shows in 013

Ayreon
Ayreon viert 20-jarig jubileum met 4 shows in 013
Door MichaelaHendriksen op 28 september 2018 - 15:13 Ayreon staat volgend jaar september wel geteld vier keer in 013 te Tilburg. De concerten zullen plaatsvinden op 13, 14 en 15 september, op de 15e zullen er twee shows gegeven worden.

De optredens staan in het teken van het 20-jarig jubileum van hun album ‘Into the Electric Castle’. Tijdens de shows zal het complete album te horen zijn, maar dan net iets anders. Ayreon heeft namelijk het hele album opnieuw gemixt, om de shows een nog specialere gelegenheid te maken.

Daarnaast hebben Arjen Lucassen en toetsenist Joost van den Broek bijna de gehele originele cast van ‘Into the Electric Castle’ en verschillende speciale gasten verzameld om de 'space opera' van Ayreon in zijn geheel als live-show uit te voeren.

De originele cast: Fish, Anneke van Giersbergen, Damian Wilson, Thijs van Leer, Ed Warby, Edward Reekers, Edwin Balogh en George Oosthoek

De special guest’s: Simone Simons, Mark Jansen, John Jaycee Cuijpers , Marcela Bovio, Dianne van Giersbergen en Jan Willem Ketelaars. De laatste special guest wordt binnenkort aangekondigd.

De reguliere ticketverkoop voor Ayreon op 13, 14 of 15 september in 013 te Tilburg begint op vrijdag 26 oktober om 10.00.Via deze link koop je reguliere tickets voor Ayreon in 013. Daarnaast zijn er via een maillijst earlybird tickets beschikbaar op 25 oktober.Via deze link schrijf je je in voor de earlybird ticket maillijst voor Ayreon in 013.

Wil je een mailtje ontvangen als de verkoop start? Dat kan!

Stel hier een reminder in voor;
Ayreon op 13 september in 013
Ayreon op 14 september in 013
Ayreon op 15 september in 013 (show 1)
Ayreon op 15 september in 013 (show 2)
postman.jpg

POSTMEN VIERT JUBILEUM MET TOUR LANGS O.A. PARADISO...De Haagse rapper Postman viert met zijn Haagse rapformatie Postmen het...

BonJovi

VOLGENDE WEEK TOURAANKONDIGINGEN BON JOVI EN MUMFORD... Het is deze week de trend om aan te kondigen dat er een touraankondiging...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.