concert: Claw Boys Claw in Paradiso

  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Claw Boys Claw
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
ZA.
29 AUG
CLAW BOYS CLAW Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Claw Boys Claw
Concert uitverkocht
Claw Boys Claw in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 29 aug
Claw Boys Claw - 19.30
Paradiso, Amsterdam
€ 34,00

Tickets op Ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Claw Boys Claw aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Er zijn maar weinig Nederlandse bands die live met zoveel vuur spelen als Claw Boys Claw. Het wordt tijdens deze speciale coronaproof-optredens dan ook een hele uitdaging om te blijven zitten. Verwacht een mix van oude nummers die nooit live gespeeld zijn, nieuwe nummers van het aankomende album en natuurlijk zogenoemde "best of" nummers.

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. De karakteristieke frontman Peter Te Bos en gitaarvirtuoos John Cameron vormen sinds 1983 de spil van de band. In die tijd brachten de Amsterdammers meer dan tien platen uit en later dit jaar verschijnt de opvolger van het in 2018 verschenen 'It's Not Me, The Horse Is Not Me, Part One'. Op het podium maken drummer Jeroen Kleijn en bassist Marcus Bruystens de bezetting compleet.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Claw Boys Claw in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Claw Boys Claw

Foto Claw Boys Claw te Come As You Are 2017 Foto Claw Boys Claw te Pinkpop Classic 2009 Foto Claw Boys Claw te Claw Boys Claw - 25/05 - Bolwerk Foto Claw Boys Claw te Come As You Are 2017 Foto Claw Boys Claw te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Claw Boys Claw te Lowlands 2008
 
Bekijk alle 108 foto's van Claw Boys Claw

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws