Claw Boys Claw tweemaal in grote zaal van Paradiso

review: Come As You Are 2017 Claw Boys Claw
Claw Boys Claw tweemaal in grote zaal van Paradiso
Door RobZ op 02 juli 2020 - 12:18 Op zaterdag 29 augustus speelt Claw Boys Claw tweemaal in de grote zaal van Paradiso. Het betreft een corona-proof optreden met zitplaatsen, maar het zal de Amsterdamse rockers er niet van weerhouden een rockende show neer te zetten. Verwacht een mix van oude nummers die nooit live gespeeld zijn, nieuwe nummers van het aankomende album en natuurlijk zogenoemde "best of" nummers.

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. De karakteristieke frontman Peter Te Bos en gitaarvirtuoos John Cameron vormen sinds 1983 de spil van de band. In die tijd brachten de Amsterdammers meer dan tien platen uit en later dit jaar verschijnt de opvolger van het in 2018 verschenen 'It's Not Me, The Horse Is Not Me, Part One'. Op het podium maken drummer Jeroen Kleijn en bassist Marcus Bruystens de bezetting compleet.

Tickets voor deze concerten gaan over de digitale toonbank voor 34 euro per stuk. De kaartverkoop start morgenochtend, 3 juli, om 10:00 uur. De concerten worden gehouden om 20:00 uur en om 22:00 uur. Hier koop je tickets voor het Paradiso concert van Claw Boys Claw om 20:00 uur en hier kan je terecht voor het concert om 22:00 uur.

Tolhuistuin

TUIN SESSIES MET DINER IN DE TOLHUISTUIN VAN O.A....De Tolhuistuin wordt komende maanden een nog belangrijkere concerthotspot dan...

Uitmarkt news

UITMARKT KOMT MET DIGITAAL PLATFORM THUISMARKT Normaal vindt ieder jaar in augustus de Uitmarkt plaats in het centrum van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.