concert: Giovanca honours Diana Ross in Openluchttheater Caprera op ZATERDAG 12 JUNI 2021

  • Giovanca
    Bevrijdingsfestival Amsterdam 2010
    © Luuk Denekamp
  • Giovanca
    Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
    © Bianca Stommel
ZA.
12 JUN
GIOVANCA HONOURS DIANA ROSS 20:30 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2021
Hoofdprogramma Giovanca

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 28 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 12 juni 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Giovanca honours Diana Ross in Openluchttheater Caprera
Tickets Giovanca honours Diana Ross:
za 12 jun
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 37,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Al als jong meisje raakte Giovanca in de ban van Diana Ross & the Supremes. De liedjes, de glitterjurken; het had iets magisch. Op de pick-up van haar vader draaiden vele Motownplaten en op haar kamer zong ze alle koortjes mee. Het was de sound, maar vooral de unieke stem van Diana die ze zo bijzonder vond. De stem die haar leerde dat ervoor elk geluid en voor iedereen een plek is op de wereld. En zo is Diana Ross altijd een voorbeeld geweest. Qua stem, qua stijl, als artiest, als vrouw en zelfs als moeder.

In “Giovanca honours Diana Ross” eert Giovanca haar grote idool. Met liedjes, bewerkingen en verhalen neemt ze je mee door de verschillende periodes en hoogtepunten in Diana’s carrière, van de sixties tot nu, van The Supremes, naar The Wiz, Diana’s succesvolle solo-carrière, tot de grand diva die haar 75e verjaardag in volle glorie viert. Een avond met de bekendste hits, groots en intiem.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Giovanca honours Diana Ross in Openluchttheater Caprera plaatsvindt.

Foto's van Giovanca

Foto Giovanca te MJAZZ 2014 - DAG 2 Foto Giovanca te Giovanca - 24/10 - Tivoli Foto Giovanca te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Giovanca te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Giovanca te Giovanca - 24/10 - Tivoli Foto Giovanca te Giovanca - 24/10 - Tivoli
 
Bekijk alle 42 foto's van Giovanca

Gerelateerd nieuws