concert: Giovanca honours Diana Ross in Openluchttheater Caprera op ZONDAG 28 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Giovanca
    Bevrijdingsfestival Amsterdam 2010
    © Luuk Denekamp
  • Giovanca
    Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
    © Bianca Stommel


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Giovanca honours Diana Ross in Openluchttheater Caprera) verplaatst naar zaterdag 12 juni 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
28 JUN
GIOVANCA HONOURS DIANA ROSS 20:30 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2020
Hoofdprogramma Giovanca

EXTRA INFORMATIE

Al als jong meisje raakte Giovanca in de ban van Diana Ross & the Supremes. De liedjes, de glitterjurken; het had iets magisch. Op de pick-up van haar vader draaiden vele Motownplaten en op haar kamer zong ze alle koortjes mee. Het was de sound, maar vooral de unieke stem van Diana die ze zo bijzonder vond. De stem die haar leerde dat ervoor elk geluid en voor iedereen een plek is op de wereld. En zo is Diana Ross altijd een voorbeeld geweest. Qua stem, qua stijl, als artiest, als vrouw en zelfs als moeder.

In “Giovanca honours Diana Ross” eert Giovanca haar grote idool. Met liedjes, bewerkingen en verhalen neemt ze je mee door de verschillende periodes en hoogtepunten in Diana’s carrière, van de sixties tot nu, van The Supremes, naar The Wiz, Diana’s succesvolle solo-carrière, tot de grand diva die haar 75e verjaardag in volle glorie viert. Een avond met de bekendste hits, groots en intiem.

Foto's van Giovanca

Foto Giovanca te Bevrijdingsfestival Amsterdam 2010 Foto Giovanca te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Giovanca te Bevrijdingsfestival Amsterdam 2010 Foto Giovanca te Bevrijdingsfestival Amsterdam 2010 Foto Giovanca te Giovanca - 24/10 - Tivoli Foto Giovanca te Giovanca - 24/10 - Tivoli
 
Bekijk alle 42 foto's van Giovanca

Gerelateerd nieuws